Original paper Melanonychia longitudinalis - Sobjanek, Michał; Włodarkiewicz, Adam; Toboła, Jacek (Advances in Dermatology and Allergology/Postępy Dermatologii i Alergologii, 2006)
longitudinal melanonychia, subungual melanoma.