Prywatni i waleczni (Menedżer Zdrowia, 2006)
Ze sprawozdania z powstania Korporacji Zdrowie Polskie można dowiedzieć o propozycjach reform w ochronie zdrowia promowanych przez nowo powstałą organizację.