Początek końca - Knypl, Krystyna (Menedżer Zdrowia, 2006)
Raport specjalistów Urzędu Rady Ministrów nie zostawia złudzeń – polski system ochrony zdrowia jest na skraju upadku. Przedstawiamy omówienie raportu oraz ciekawe dane.