Cyfrowa medycyna. Rozmowa z Leszkiem Markuszewskim (Menedżer Zdrowia, 2006)
W Łodzi zainstalowano tomograf firmy Siemens najnowszej generacji - rozmowa z Leszkiem Markuszewskim, dyrektorem Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego nr 2.