Trądzik pospolity: skuteczne leczenie - Nowicki, Roman (Przewodnik Lekarza/Guide for GPs, 2006)
Trądzik pospolity jest bardzo częstym schorzeniem dotyczącym w pewnym okresie każdego nastolatka. Ta niezwykle rozpowszechniona choroba wywiera poważny wpływ na jakość życia młodych ludzi. Skuteczne leczenie trądziku znacznie poprawia jakość życia pacjentów.