Dajcie nam trochę czasu. Rozmowa z Jarosławem Pinkasem - Michalak, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2006)
Dajcie nam trochę czasu – rozmowa z Jarosławem Pinkasem, wiceministrem zdrowia W rozmowie minister Pinkas gani dyrektorów szpitali za zbytnią opieszałość, przypomina, że na strajkach lekarzy niektóre środowiska chcą zbić kapitał polityczny oraz ogłasza termin rozpoczęcia rozmów o sieci szpitali.