Zatrzymani w biegu. Rozmowa z Robertem Mołdachem - Konarska, Iwona (Menedżer Zdrowia, 2006)
Robert Mołdach, prezes warszawskiej Carolina Medical Center opowiada o swoich pacjentach, lekarzach i prowadzeniu biznesu medycznego.