Porozumienie ponad podziałami - Sielska, Iwona (Menedżer Zdrowia, 2006)
Kilka wielkopolskich szpitali pulmonologicznych chce powołać konsorcjum. Jego celem ma być (obok poprawy finansów) skonsolidowanie pulmonologii oraz opracowanie jednolitego programu kontraktowania z NFZ.