Regulator - rozmowa z Bolesławem Piechą - Michalak, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2006)
Bolesław Piecha mówi o lobbingu firm farmaceutycznych, tworzonej sieci szpitali i planach reformy systemu ochrony zdrowia oraz o tym, że resort chce zabronić lekarzom pracy na kilku etatach.