Szpital na przyszłość - rozmowa z Wojciechem Miazgą - Szczęsny, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2006)
Wojciech Miazga, dyrektor Samodzielnego Zespołu Publicznych Zakładów Opieki Zdrowotnej im. dr J. Psarskiego w Ostrołęce opowiada o budowie nowego szpitala, zakupach specjalistycznego sprzętu i zarządzaniu państwową jednostką medyczną.