Siła strachu - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2006)
W swoim stałym felietonie Konstanty Radziwiłł stawia retoryczne pytanie: Czym należy się kierować rozdzielając pieniądze w zakładzie: potrzebą poszczególnych osób (wszyscy mają jednakowe żołądki), czy interesem ogólnospołecznym (emigracja lekarzy, odchodzenie od białych zawodów), czy interesem zakładu (najwięcej dla zakładu załatwia kadra kierowniczo-finansowa)?