Kodeks innowacji. Rozmowa ze Zdzisławem Sabiłło - Michalak, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2006)
Rozmówca Menedżera Zdrowia mówi m.in. o konieczności stworzenia systemu, w którym pacjent będzie miał dostęp do leków generycznych i innowacyjnych oraz o konieczności przeprowadzenia swoistego remanentu listy refundacyjnej.