Samominister. Rozmowa z Markiem Ludwikiem Grabowskim - Michalak, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2006)
Wiceminister zdrowia popierany przez Samoobronę mówi o programie zdrowotnym dla wsi, sieci szpitalnej i swojej roli w jej tworzeniu.