Szpitale ostatniej szansy - Cofta, Szczepan (Menedżer Zdrowia, 2006)
Od 5 lat Poznań jest miejscem spotkań, które są swoistą refleksją poświęconą zagadnieniom związanym ze szpitalami klinicznymi. W tym roku Forum Szpitali Klinicznych odbyło się z udziałem wielu zaszczytnych gości, którzy nadali szczególną rangę temu wydarzeniu.