Tajemnice szefa NFZ - Strzesak, Erwin (Menedżer Zdrowia, 2006)
Autor zadaje pytania Andrzejowi Sośnierzowie, który zanim został szefem NFZ obiecywał ograniczenie biurokracji tymczasem podejmuje działania, które są sprzeczne z deklaracjami.