Polemika - rak onkologii - Emerich, Janusz; Jassem, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2006)
W numerze 6. Menedżera Zdrowia zamieściliśmy wywiad z prof. Jackiem Jassemem, kierownikiem Kliniki Onkologii i Radioterapii Akademii Medycznej w Gdańsku oraz prezesem Akademickiej Sieci Onkologicznej. W rozmowie omówił on założenia i cele sieci. Przedstawiamy polemikę prof. Janusza Emericha oraz odpowiedź naszego rozmówcy.