Efekty działań niepożądanych leków w EKG - Baranowski, Rafał (Kardiologia na co Dzień, 2006)
W artykule przedstawiono, w jaki sposób i jakie stosowane leki wpływają na czas trwania poszczególnych fragmentów EKG.