Jak wybieraliśmy Menedżera Roku 2006 (Menedżer Zdrowia, 2006)
Uwerturą do rozstrzygnięcia tegorocznej edycji konkursu Menedżera Zdrowia było spotkanie, jakie odbyło się na początku listopada w Wyższej Szkole Przedsiębiorczości i Zarządzania im. Leona Koźmińskiego. W sali konferencyjnej rektoratu warszawskiej uczelni spotkali się członkowie Jury Preselekcyjnego, którzy mieli okazję wysłuchać prezentacji kandydatów na lidera roku w kategorii spzoz i nzoz. Zadaniem członków Jury było wytypowanie i rekomendacja najlepszych kandydatów, spośród których ostatecznego wyboru dokonała Kapituła.