Liderzy Medycyny - 7 lat historii (Contemporary Oncology/Współczesna Onkologia, 2006)
Już po raz 7. na Zamku Królewskim w Warszawie spotykają się liderzy polskiej medycyny. Wśród nagrodzonych dotychczas znaleźli się m.in. Zbigniew Pawłowicz, Marian Zembala, Adam Rozwadowski, Mieczysław Pasowicz i Andrzej Matyja.