Przystanek Dania - rozmowa z Carstenem Larsenem i Adamem Ringerem - Knypl, Krystyna (Menedżer Zdrowia, 2006)
Dr Carsten Larsen, doradca medyczny Amtu Północnej Jutlandii i Adam Ringer, prezes Zarządu firmy Paragona, przygotowującej polskich lekarzy do pracy za granicą opowiadają o możliwościach i warunkach pracy dla polskich lekarzy w Danii.