To nie fabryka by-passów - rozmowa z Romualdem Cichoniem - Wojciechowska, Justyna (Menedżer Zdrowia, 2006)
Romuald Cichoń, prezes Zarządu Medinetu opowiada o początkach działania firmy i jej dniu codziennym oraz planach rozwoju.