Kapelan na dyżurze - Knychała, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2006)
Kapelan jednego z poznańskich szpitali opisuje rolę i znaczenie posługi kapłańskiej w szpitalu. Przedstawia także problemy oceny jego pracy oraz zasady etatowego umocowania nietypowej pracy członka personelu jednostki medycznej.