Nawięksi dłużnicy IV RP - Wawrzyniak, Małgorzata; Szczęsny, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2007)
Wojciech Matula – 300 mln zł długu, Piotr Pobrotyn – 186 mln długu, Przemysław Oszukowski – 140,5 mln zł długu. Przedstawiamy sylwetki 7 dyrektorów zarządzających najbardziej zadłużonymi szpitalami.