Lista bezkarnych - Knypl, Krystyna (Menedżer Zdrowia, 2007)
Komornicy, wykorzystując swoje prerogatywy już niedługo zaczną zajmować konta bankowe i wszystkie elementy majątku szpitali. Likwidując w ten sposób placówki medyczne, staną się faktycznymi twórcami sieci. Przedstawiamy relację z konferencji.