Księgowa. Rozmowa z Ireną Błońską - Michalak, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2007)
Irena Błońska, dyrektor Wielkopolskiego Oddziału Wojewódzkiego NFZ mówi o swoich kwalifikacjach, podejmowanych działaniach i planach, jakie ma wobec szpitali klinicznych.