Strusia polityka - Knypl, Krystyna (Menedżer Zdrowia, 2007)
Pacjenci są coraz bardziej świadomi i lekarze oraz decydenci powinni kreować przyjazny wizerunek medycyny. Andrzej Sośnierz podkreślał, że czas skończyć z manipulacją pacjentami. W relacji z konferencji przedstawiamy stanowisko pacjentów do systemu ochrony zdrowia.