Menedżer publiczny - Chlebowska, Mariola (Menedżer Zdrowia, 2007)
W ciągu kilku lat można zwiększyć przychody spzoz nawet o 6 mln zł, a straty zmniejszyć aż o 600 tys. zł. Jak to zrobić? Autorka pokazuje, że za pomocą prostych działań i właściwej strategii. Trzeba tylko chcieć.