Ziarniniak naczyniowy w rzadkiej lokalizacji na tylnej ścianie pochwy - Rotsztejn, Helena; Krawczyk, Tomasz; Raczkowska, Zofia; Kulig, Andrzej; Szpakowski, Marian (Menopause Review/Przegląd Menopauzalny, 2007)
W pracy przedstawiono przypadek ziarniniaka naczyniowego u 71-letniej kobiety, w rzadkiej lokalizacji na tylnej ścianie pochwy.