Gdańskie przyspieszenie - Szczęsny, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2007)
Podczas gdy w kraju trwa społeczna dyskusja nt. kolejnego projektu ustawy o sieci, w woj. pomorskim rozpoczęto jej tworzenie. Przedstawiamy listę szpitali, które mogą znaleźć się w pomorskiej sieci szpitali.