Zespół bólowy miednicy mniejszej - Robak-Chołubek, Dorota; Sobstyl, Małgorzata; Malec, Kinga; Jakiel, Grzegorz (Menopause Review/Przegląd Menopauzalny, 2007)
W pracy przedstawiono zagadnienia związane ze złożonym zagadnieniem przewlekłego zespołu bólowego miednicy mniejszej w zakresie dotyczącym problemów ginekologicznych.