ZOZ bez paszportu. Rozmowa z Elżbietą Zakrzewską - Koczubaj, Grzegorz (Menedżer Zdrowia, 2007)
Dyrektor szpitala w Bogatyni opowiada, jak udało jej się wyprowadzić jednostkę z zapaści oraz wprowadzić nowoczesne metody zarządzania.