Sami sobie - Wierzbicki, Przemysław (Menedżer Zdrowia, 2007)
Jak zwiększyć zarobki profesjonalistów, zatrudnionych w nzoz-ach na podstawie kontraktów menedżerskich lub innych umów? Autor odkrywa kruczki prawne, które pozwolą płacić 19-proc. podatek liniowy zamiast dotychczasowych 30–40 proc. i w ten sposób zwiększyć dochody kadry menedżerskiej.