Jakość życia – męski wynalazek - Depko, Andrzej; Achmatowicz, Osman (Menedżer Zdrowia, 2007)
Jak Maxigra (produkowana przez Polpharmę), której podstawowy czynny składnik jest oryginalnym polskim wynalazkiem poprawić może życie seksualne Polaków. Jak doszło do opracowania leku. To wszystko można przeczytać w artykule.