Sito ekspertów (Menedżer Zdrowia, 2007)
Na początku roku ogłosiliśmy ósmą edycję konkursu Sukces Roku w Ochronie Zdrowia – Liderzy Medycyny. Uwerturą do ostatecznego rozstrzygnięcia konkursu Menedżera Zdrowia było spotkanie, które odbyło się na początku listopada w Wyższej Szkole Przedsiębiorczości i Zarządzania im. Leona Koźmińskiego. W sali konferencyjnej rektoratu warszawskiej uczelni spotkali się członkowie Jury Preselekcyjnego, którzy mieli okazję wysłuchać prezentacji kandydatów na lidera roku w kategorii spzoz i nzoz. Rekomendacje tego gremium były rozpatrywane przez Kapitułę. Przedstawiamy relację z obu spotkań