Najlepsi (Menedżer Zdrowia, 2007)
Osiem lat historii konkursu Przypominamy zwycięzców i dotychczasowych laureatów, m.in. Mirosława Mikietyńskiego, Zbigniewa Pawłowicza, Wojciecha Puzynę, Marka Krobickiego Mariana Zembalę, Adama Rozwadowskiego Mieczysława Pasowicza, Andrzeja Matyję, Piotra Kunę i Marcina Halickiego.