Ubi Caritas (Menedżer Zdrowia, 2007)
Kapituła Nagrody Ubi Caritas postanowiła przyznać nagrodę za rok 2006 firmie Polpharma SA w kategorii Darczyńca Caritas . Uroczystość wręczenia nagrody odbyła się w Teatrze Polskim w Warszawie. Przedstawimy relację z wydarzenia