Gala na Zamku Królewskim w Warszawie – VIII edycja konkursu Sukces Roku w Ochronie Zdrowia (Menedżer Zdrowia, 2007)
W wypełnionej po brzegi Sali Wielkiej Zamku Królewskiego w Warszawie zasiadło 6 byłych ministrów zdrowia, 24 członków Kapituły, którzy dokonali ostatecznego wyboru zwycięzców, przedstawiciele władz naukowych towarzystw medycznych, firm farmaceutycznych, szefowie placówek medycznych oraz lekarze z całej Polski. Wszystko po to, aby uczestniczyć w Gali Menedżera Zdrowia, na której gościem honorowym była Ewa Kopacz, minister zdrowia. Przedstawiamy fotoreportaż z wręczania najwyższych tytułów liderom polskiej medycyny, działalności edukacyjnej, charytatywnej i dziennikarskiej.