Informatyka… na zdrowie - Pytlak, Anna (Menedżer Zdrowia, 2007)
Ponad 137 tys. gości z ponad 100 krajów. W tym roku tematykę Międzynarodowych Targów Sprzętu Medycznego i Wyposażenia Szpitali MEDICA oraz Międzynarodowych Targów Zaopatrzenia Produkcji Medycznej ComPaMED – największych tego typu imprez medycznych na świecie – zdominowała problematyka związana z wykorzystaniem innowacyjnych rozwiązań informatycznych w ochronie zdrowia. Przedstawiamy relację naszego korespondenta z targów w Düsseldorfie.