System Ochrony Zdrowia – prognozy 2008 (Menedżer Zdrowia, 2007)
Podczas debaty Trzy życzenia dla systemu zdrowia w Polsce na rok 2008, na której gościli m.in. Ewa Kopacz, minister zdrowia, wiceminister Andrzej Włodarczyk i Jacek Paszkiewicz, prezes Narodowego Funduszu Zdrowia, zgromadzeni goście usłyszeli od prominentów wiele życzeń. Oby nie tych, które zazwyczaj określane są pobożnymi. Jakie to życzenia? Przedstawiamy w naszej relacji.