Artykuł poglądowyZnaczenie elektrogastrografii w diagnostyce wybranych chorób przewodu pokarmowego u dzieci - Pytrus, Tom; Iwańczak, Barbara (Gastroenterology Review/Przegląd Gastroenterologiczny, 2008)
W niniejszej pracy przedstawiono znaczenie elektrogastrografii (EGG) oraz jej zastosowanie i ograniczenia w diagnostyce wybranych chorób przewodu pokarmowego u dzieci.