Uwaga, zmiany! - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2008)
Michał Kamiński apeluje, by nie dać się zwieść chaosowi, jeśli chodzi o proponowane przez rządzących zmiany. Jakieś na pewno będą, a tylko uczestnicząc w pracach nad projektami, można na nie wpływać.