Po co nam rząd (w ochronie zdrowia)? - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2008)
Lider Ogólnopolskiego Związku Zawodowego Lekarzy Krzysztof Bukiel ocenia rząd, ale pod kątem, pod jakim zwykle się tego nie robi.