Zabawa w doktora (Menedżer Zdrowia, 2008)
W Niemczech fryzjer podawał się za lekarza i leczył ludzi chorych na nowotwory. Publicysta tygodnika Wprost, Piotr Cywiński, wylicza inne takie przypadki. Absolwent szkoły podstawowej i kursu kasjera uczestniczył w prawie dwustu operacjach… jako lekarz. Nasi zachodni sąsiedzi po tej czarnej serii ujawnienia hochsztaplerów w lekarskich kitlach zastanawiają się, jak zabezpieczyć się przed groźnymi oszustami.