Perfekcyjna komunikacja (Menedżer Zdrowia, 2008)
Komunikacja z chorym w placówce medycznej to kwestia jego bezpieczeństwa. Możliwość przywołania dyżurującego lekarza do miejsca zdarzenia może także okazać się kwestią życia lub śmierci. Adam Majewski pisze o różnych systemach przywoławczych.