Kim jest doktor G.? - Bracka, Marzena (Menedżer Zdrowia, 2009)
Ten proces pokazuje twarz medycyny, której nie chcielibyśmy się przyglądać. Albo mamy do czynienia z boskim szefem, który usiłuje zarządzać niedouczoną grupą lekarzy, albo z tyranem, który nie ma skrupułów w niszczeniu podległych mu ludzi. Wyroku jeszcze nie ma, ale warto poczytać co obie strony zeznają podczas procesu.