Wycena świadczeń medycznych – nowy stary problem - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2009)
Michał Kamiński zwraca uwagę, że mści się błąd zarządczy wydzielenia z ceny punktu za świadczenia medyczne podwyżek na wynagrodzenia wynikających z tzw. ustawy wedlowskiej i próba ich wkomponowania z początkiem roku 2009 z powrotem w cenę punktu. Jest sposób na zaradzenie temu problemowi.