Forum profesorskieChoroby nerwowo-skórne – postępy w diagnostyce i leczeniu - Domańska-Pakieła, Dorota; Kaczorowska, Magdalena; Borkowska, Julita; Kotulska, Katarzyna; Jóźwiak, Sergiusz (Dermatology Review/Przegląd Dermatologiczny, 2009)
Omówiono najczęściej występujące choroby nerwowo-skórne, z uwzględnieniem zależnych od wieku objawów klinicznych, schematy badań diagnostycznych i możliwości leczenia.