Granice wytrzymałości finansowej (Menedżer Zdrowia, 2009)
Z jednej strony – ogromny postęp technologiczny, z drugiej: rosnące koszty przy finansowej mizerii budżetu. Jak sprawić, by polska ochrona zdrowia była jak najbardziej wydolna i efektywna? Odpowiedzi szukali uczestnicy debaty Nowe rozwiązania organizacyjne i finansowe — efektywność systemu zdrowia , zorganizowanej przez Centrum Komunikacji Medialnej na Wydziale Zarządzania UW.