Kończ waść… - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2009)
Chyba nazbyt dosłownie pan premier Tusk rozumiał słowo cud , zapowiadając cud irlandzki w Polsce. Przynajmniej w odniesieniu do służby zdrowia można mieć takie podejrzenia.