Pszczoły i trutnie 2 - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2009)
Przedstawiamy wyniki drugiej edycji rankingu posłów sejmowej Komisji Zdrowia. Najbardziej pracowitym posłem zdrowotnym jest Jan Kulas (PO), najmniej – Andrzej Sośnierz (PiS).